Africké Jedného Pleca Morská Víla Bridesmaid, Šaty Saténové Záhybov Dlho Prom Party Šaty Formálne Svadobný Hosť Plášte 0
product image thumb
Kategória:

Africké Jedného Pleca Morská Víla Bridesmaid, Šaty Saténové Záhybov Dlho Prom Party Šaty Formálne Svadobný Hosť Plášte

0

€94.02 €110.62

Daň: Zadarmo dane
Kód Výrobku: w10930
Dostupnosť: Na sklade

Veľkosť:
Farba:

Tabuľka Veľkostí

Ako merať

Farba Grafu

·Doprava

1.Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky z dôvodu početných objednávky každý deň.

2. Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón.Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

PODMIENOK, A VRÁTENIE TOVARU

1.Zmeniť Adresu - Ak požadujete zmeniť svoju adresu, prosím, dajte nám vedieť dopredu.Inak, vaša objednávka bude odoslaný na adresu, ktorú ste uviedli vo vašej objednávke, doručovaciu adresu.

2.Zrušený Transakcie - Môžeme zrušiť transakcie, dajte nám vedieť, aby sme mohli spracovať ju okamžite.Nemôžeme ho zrušiť, ak v prípade, že tovar bol už dodaný.

3.Prijaté Zle Itemt, ako je Popísané - Sme ľudia a sme občas dopustí chyby, ale máme záujem, aby sa ich opraviť, a to tak, že kupujúci dáva prednosť.Ak tovar prijatý bol zle alebo nie rovnaké, ako je uvedené v záznamom o produkte, fotografie, budeme od vás vyžadovať odoslanie skutočné foto/s položky prijaté, spolu s jeho obalu (zobrazené na štítku umiestnenom na obale).Toto je náš SOP, pre nás byť určité a pre záznam účely.

4.DOA/Poškodené Po Prijatí - Sme si istí, naša položky sú správne zabalený pred odoslaním, aby sa zabránilo škody na položku.V prípade, že ste dostali poškodené položky, ktoré by boli spôsobené doprava, prosím, pošlite nám fotografie z prijatá položka spolu s jeho obalu (zobrazené na štítku umiestnenom na obale), pre nás, pre kontrolu a správu okamžite na naše expedičné oddelenie, aby mohli podniknúť ďalšie kroky.

5.Chybný/Nekompatibilné - Sme si našu položiek vo veľkom, tak je malá šanca, že niektoré by byť chybný.Požadujeme, aby ste nám poslať foto/s položku prijaté a tiež pôvodnú položku (v prípade nezlučiteľnosti otázky), aby sme mohli porovnať položky a vykonávať potrebné opatrenia.Ak máte pocit, že je potrebné vrátiť tovar, prosím, dajte nám vedieť DÔVOD, aby sme mohli poskytnúť RMA pokyny.

·Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na SNS,in a facebook, dať svoj screenshot k nám, dáme vám discounton ďalšej objednávke .

2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Značky: prom šaty zlato, earrigs prom šaty, aplique šaty prom, normálne šaty prom, ankke šaty prom, ples om šaty, collares šaty prom, móda prom šaty, girs šaty prom, horúce prom šaty.

Dekorácie VOLÁNIKY
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Položka Druh Bridesmaid, Šaty
Názov Značky LOVEYING
Pasu ríša
Textílie Typ SATIN
Výstrih Loď Krku
Vek-cielené Všetky kategórie
Silhouette Morská Víla/Trumpet
Číslo Modelu 04
Rukáv Štýl Jedno Rameno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Vstavaný Podprsenka No
Štýl jednoduché
Skutočné Obrazy No
Vzor Typ Mono
Veková Skupina Dospelý
Pôvod CN(Pôvodu)
Módny Prvok jednoduché

0 Recenzie

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *