Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak 0
Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak 1
Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak 2
Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak 3
Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak 4
product image thumb
product image thumb
product image thumb
product image thumb
product image thumb
Kategória:

Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak

0

€59.11 €73.89

Daň: Zadarmo dane
Kód Výrobku: w10281
Dostupnosť: Na sklade

Veľkosť:
Farba:

Nový Príchod BGA Prepracovať Stojan, Držiak PCB Svorky Univerzálny Držiak Active Stentu Držiak Prepracovať Tabuľka Príslušenstvo DIY Držiak

Produkt parameter

Držiak veľkosť: 500mm x 300mmx160mm

Hmotnosť: 2 kg

Veľkosť balenia: 550x130x60mm

Špecifikácie:

Zariadenie stanovenie brvna (použité na opravu zariadenie): 25 mm×300 mm 2 kusy

Podpora bar (používa sa na podporu základnej dosky): 12 mm×300 mm 2

Zariadenie (používa sa na svorku na základnej dosky): 6 mm×10 mm×150 mm 4 kusy

To môže byť použité na opravu počítača stolné počítače, notebooky dosky a iné veľké PCB dosky.

Tento držiak je navrhnutý tak, aby sa zabránilo všeobecné deformácie počas zváracieho procesu, jednoduchá obsluha, dobré anti-deformácia účinok, a flexibilné použitie.

ilustráciu:

1. Dva spôsoby, ako opraviť základná doska:

Svietidlo je vyrobené z hliníkovej zliatiny, s ∠ slot na jednej strane a M3 pin na druhej.Na ∠ slot je možné použiť na svorky na základnej doske, alebo M3 pin môžu byť použité na opravu základnej dosky drôt diera.Pevná cross bar pevnej zariadenie môže byť preložené a môžu byť prispôsobené pre rôzne veľkosti dosky.

2. Hnuteľný podporu prút:

2/3 podporu tyče môžu byť preložené, každá podporná tyč má 4 podpora nechty, výška podpory nechty môžu byť upravené, bez ohľadu na veľkosť základnej dosky a čip, môžete ľahko nájsť vhodné podporiť pozíciu.

3. Nezávislé a hnuteľný podporu:

Držiak, ktorým sa stanovujú hlavné doska má jednoduché a flexibilné operácie a dobrú odolnosť proti deformácii účinok.Je vhodný pre použitie s rôznymi predohrev tabuľky.Pohyblivý držiak dizajn je vhodný pre horné a dolné vykurovacie a zarovnanie.

4. Popis držiak výška:

Výška nohy tento stojan je 150 mm (bez výška nohy pad).Po montáži, vzdialenosť od plochy na horný okraj podpora železničnej doprave sa o 160mm.

5. Držiak balenie:

Balenie tento stojan je podobná klávesnici box, ale o niečo väčší ako klávesnica box.Držiak je dobre vybavený komponent, ktorý je zostavený zo strany užívateľa.

Základná doska deformácie analýza:

1. Na hlavnej palube je deformovaný ako celku a pad je deformovaný na miestnej úrovni.

Rozbor: Vo všeobecnosti základná doska bude deformovaný ako celku počas zváracieho procesu, ale miera je iný.Po základnej doske je chladený, jedna časť deformácie môže byť obnovené, a iné je trvalé deformácie, ktoré sa nedajú obnoviť.To súvisí predovšetkým s stupeň starnutia škody na doske pomocou kúrenie, ktoré je spojené s doske faktory, predohrev metóda, celkovo kúrenie, spôsob, čas zvárania, Teplotu kontrolou, je všetko, súvisiace.Vo všeobecnosti platí, že lokálne deformácie pad nemožno vymáhať, a to súvisí aj stanovenie metódy a starnutie doske.Aj najlepší operácia spôsobí lokálne deformácie po opakovanom spájkovanie.

2. Pravidelné a nepravidelné deformácie.

Analýza: Čo sa týka základnej doske počítača je dotknuté všeobecné deformácia je veľmi bežné, že je, štyri rohy umývadlo hore v strede.Niektoré ďalšie základné dosky nedeformujte nepravidelne, ktoré je ťažké kontrolovať.

3. Na deformáciu počítač, notebook dosky sú ľahké, a deformácie ploche dosky je vážnejšie.

Analýza: deformácia väčšina notebook základnej dosky nie je veľmi vážne.V prípade primeranej predohrev, dobré zvárací čas, a dobré ovládanie teploty, niektoré z nich nebude mať vplyv na zváranie aj bez zariadenia.Stolové dosky sú oveľa vážnejšie, a BGA sa nedá urobiť bez toho, aby zariadenie.

Komplexnú analýzu: Tento držiak je určený pre spoločné všeobecné deformácie v BGA zváranie, ktoré môžu účinne riadiť tento typ deformácie, a je vhodný pre použitie v údržbu počítača priemysel.Pre držiak, úlohu môže hrať je, aby sa zabránilo deformácii z ovplyvňujúce zváranie počas zváracieho procesu.Tak dlho, ako je deformácie kontrolované do istej miery v priebehu zvárania, deformácie nebude mať vplyv na zváranie zvýšiť úspešnosť.

Konzolová aplikácia

1. Používa sa na mäkké spájkovanie o ploche počítača základná doska:

① Opraviť ploche dosky s V-drážkou

② Opraviť ploche dosky s hákom

2. Používa sa pre notebook doske zváranie

① Opraviť notebook doska s V tvare groove

② Opraviť základnú dosku na notebook s hákom

Prosím, prečítajte si nasledujúce tipy pred nákupom.

1.Ak ste ruskej zákazník , vám pošleme balík cez EMS. (Vrátane colného odbavenia a daní).Čas je o 30 dní. (Ak je vaša adresa v odľahlej oblasti, bude to trvať asi 55 dní)

2.Ak ste zákazníkom v krajine EÚ , tento spôsob "prispôsobiť predávajúci" je o 60 dní po železnici a UPS. (Vrátane colného odbavenia a dane)

1. Ak je vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti, budete musieť zaplatiť dodatočné USA$40.00 alebo nás kontaktujte zvoliť iný spôsob dopravy.

2. Prosím, platiť dane a vyzdvihnúť balík po balíku prichádza na miestne zvyky.Nie sme zodpovední za akékoľvek clá a dovozné dane.

3. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas.Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite.Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť.Odpovieme vám do 24 hodín.

Značky: lldka tortu stojan, ružová držiteľov karty, iphone x spájkovacie stanice, bga prepracovať yx308 vložiť, cobra držiaka telefónu, univerzálny výbehy stojan, stojan smd prepracovať, peko držiaka telefónu, monroe držiaka telefónu, stencil lenovo bga.

Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 2kg
Číslo Modelu FC981
Po veľkosť balenia 55 * 14 * 5 cm
Názov Značky CJHZYG
Názov BGA Prepracovať Stojan
Certifikácia Žiadne

0 Recenzie

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *